phone +32 474/86.06.91

Wannes onze jobstudent

17 augustus 2018

In de nieuwsbrief van juni hadden we al aangekondigd dat we in augustus ons team zouden uitbreiden met Wannes. De voorbije schoolvakanties was Wannes ook al van de partij. Dit was daarmee de 5e periode waarin hij bij ons werkt als jobstudent of stagiair!
Wannes vertelt dat hij deze keer vooral veel heeft bijgeleerd i.v.m. ploffen en hagen (recht!) scheren. Hij vindt het vooral heel fijn om samen te werken met Bruno waarbij ze elkaar graag plagen. Verder vindt hij het super leuk als hij met een machine mag rijden. Zo mocht hij een keer met een John Deere rijden; blij dat hij was! Lachen
Van opruimen houdt hij dan weer veel minder, maar als het met de bladblazer mag, dan is hij er wel graag bij.
Wannes kijkt uit naar zijn volgende periode bij ons; hij wil graag meer leren over het snoeien van bomen en hij hoopt stilletjes dat hij dan met de Avant mag rijden...
Van de hitte heeft hij niet veel last gehad; er werd extra vroeg begonnen met werken waardoor ze klaar waren tegen het warmste moment van de dag. 
Op de vraag 'wat doe je het liefst: in de bomen klimmen of in de klas zitten?' antwoordt hij dat hij graag boomverzorger wil worden en ploegbaas wil worden; in de bomen klimmen is zijn ding dus wel. Maar hij zit ook graag bij zijn vrienden in de klas.
We kijken er naar uit Wannes in een volgende vakantie weer te mogen verwelkomen!

keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x