phone +32 474/86.06.91

AIRSPADE

Wil je hoogspanningskabels of boomwortels uitgraven? Vermijd kabelbreuk of wortelschade en vertrouw op de AirSpade. Boomverzorging Bruno, de exclusieve verdeler van AirSpade in Europa, beschikt over een grote expertise in luchtdrukuitgraving.

Wat is een AirSpade?

Heb je als nutsbedrijf of boomverzorger wel eens te maken met complexe graafwerken? Stoot je op een harde ondergrond of wil je veilig langs kabels en leidingen graven? Dan is luchtdrukuitgraving met de AirSpade aangeraden. Ook voor de volgende boom- en bodemwerken, is de AirSpade uiterst handig:

  • Wortelonderzoek
  • Bodemverbetering
  • Wortelkragen vrijmaken
  • Verticaal mulchen
  • Radiale sleuven graven
  • Wortelsnoei
  • Wortels blootleggen en verplanten

Voor diepe graafwerken combineer je de AirSpade best met een AirVac. Met de Airvac zuig je tijdens het graven alle losgemaakte grond en slib meteen weg. Ideaal bij graafwerken op moeilijk bereikbare plaatsen of kwetsbare ondergrond.

Benieuwd wat de AirSpade voor jouw zaak kan betekenen?

Een AirSpade kopen

Boomwortels of kabels veilig uitgraven? Dat is een klus op maat van de AirSpade! Met een AirSpade graaf je sneller én voorkom je beschadiging van boomwortels, maar ook kabel- of leidingbreuk. Een onmisbaar toestel voor onder meer nutsbedrijven, tuinarchitecten en boomverzorgers.

Wil je graag meer info over de aankoop van een AirSpade?

Een AirSpade huren

Heb je een delicate uitgraving voor de boeg? Bij Boomverzorging Bruno kan je de AirSpade ook tijdelijk huren. Dat kan bijvoorbeeld handig zijn wanneer je als nutsbedrijf te maken hebt met graafwerken die een voorzichtige aanpak vereisen. In dat geval is de AirSpade een tijdbesparende vervanger van risicovol en belastend graafwerk met schop of houweel.

Heb je interesse om een AirSpade te huren?

Jouw AirSpade verdeler: Boomverzorging Bruno

Bij Boomverzorging Bruno gebruiken we de AirSpade ook zelf voor gespecialiseerde graafwerken. Daardoor kennen we alle voordelen van de AirSpade en weten we perfect hoe luchtdrukuitgraving precies in zijn werk gaat. Voor nieuwe klanten geven we met veel plezier een demonstratie van luchtdrukuitgraving met de Airspade.

Een AirSpade kopen of huren?
>> Contacteer ons voor meer info

AirSpade arborist kit

Lees meer >>

AirSpade 200 serie

Lees meer >>keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x