phone +32 474/86.06.91

Voorstellen van het team: Nick van Rooijen

1 augustus 2017

Het team van Boomverzorging Bruno bestaat uit Bruno en twee vaste werknemers. Wanneer nodig wordt het team aangevuld met externe boomverzorgers met ieder hun eigen kwaliteiten.

Momenteel bestaat het team nog uit Bruno, Simon en Nick. Vanaf september 2017 gaat Simon ons verlaten en gaan we het team versterken met Rob.

Hieronder stellen we het team aan u voor.

Nick van Rooijen

27 jaar jong. Ik ben geboren in Leiderdorp, Nederland en daarna opgegroeid in Vinkeveen, Nederland. Vroeger was ik altijd buiten te vinden, varen op de Vinkeveense plassen, hutten bouwen, en al een beetje bomen klimmen...

Al aan het einde van m'n basisschool opleiding zei mijn juffrouw dat ik misschien een praktisch MBO opleiding zou moeten gaan doen alhoewel ik slim genoeg was om de meer theoretisch Havo te doen.
Uiteindelijk bleek ze wel een beetje gelijk te hebben. Al snel ontdekte ik zelf ook dat ik liever buiten in tuintjes aan het werk was dan dat ik m'n huiswerk deed.
Nadat ik de Havo had afgemaakt heb ik een versnelde versie van de hoveniersopleiding (MBO niveau 4) gedaan met als specialisatie boomverzorging. Nadat ik de opleiding had afgerond kon ik bij m'n laatste stagebedrijf meteen vast aan het werk. Echter had ik van de boomverzorging kunnen proeven en dat liet me niet los. Na 10 maanden bij het hoveniersbedrijf gewerkt te hebben ging ik daar weg en kwam ik bij Tarzan Boomspecialisten terecht. Dit is een bedrijf gevestigd in Amstelveen, tegen Amsterdam aan. Hier kon ik mijn ei kwijt. 5,5 jaar heb ik me hier met volle passie ingezet.
Het team waarmee ik daar werkte is heel hecht en binnen het bedrijf kon ik mij volledig ontwikkelen en ontplooien. Echter na 5,5 jaar werd het tijd dat ik verder ging kijken. In m'n tijd bij Tarzan had ik al kennis gemaakt met Bruno. En na heel veel twijfelen heb ik Bruno een mail durven sturen met de vraag of ik misschien een maand of twee ervaring mocht komen opdoen bij hem. Dit mocht!

In de maanden bij Boomverzorging Bruno bleek het allemaal heel goed te klikken tussen Bruno en mij. Maar ook het afwisselende werk en de locaties boden mij de optie tot verdere ontwikkeling. Bruno en ik besloten dan ook om mij in vaste dienst te nemen bij Boomverzorging Bruno. En nu, 1,5 jaar later, blijkt dit nog altijd een goede beslissing. 

Het werk, de visie van het bedrijf en Bruno zelf zorgen ervoor dat ik met veel plezier mijn werk doe. Bruno zelf is een zeer gepassioneerd vakman van wie ik elke dag nog kan leren. Maar het zou leuk zijn als over onbepaalde tijd andere hetzelfde van mij zouden zeggen. En daarom blijf ik leren en daarvoor is Boomverzorging Bruno de ideale plek.

keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x