phone +32 474/86.06.91

Nieuw pand gevonden!

31 mei 2018

Onze zoektocht heeft succes gehad, jawel! In Kortrijk-Dutsel vonden we een loods met bureau en aanpalende woning die volledig aan onze eisen voldoet. Momenteel zijn we druk bezig met het rond krijgen van de financiering van dit project en we hopen snel de akte te kunnen laten verlijden zodat we de verhuis van al ons materiaal kunnen plannen.

Wat de financiering betreft, kiezen we ervoor om een deel van het bedrag te lenen bij familie, vrienden en sympathisanten door middel van de winwinlening. Met deze formule kan een particulier op een goedkope manier geld lenen aan een onderneming. Deze lening heeft een looptijd van 8 jaar. De particulier krijgt van de onderneming een interest van 1 tot 2% én krijgt daar bovenop een belastingvoordeel van 2,5% op het openstaande kredietbedrag. Op deze manier winnen beide partijen: de ondernemer kan goedkoop lenen en de particulier krijgt in totaal een mooie opbrengst voor zijn spaargeld dat hij ter beschikking stelt (veel beter dan het huidige spaarboekje). De overheid biedt ook een gedeeltelijke garantie voor het geval de onderneming in de loop van die 8 jaar failliet zou gaan.

Onder tussen hebben we al enkele enthousiaste sympathisanten gevonden die ons graag via de winwinlening op weg helpen naar de nieuwe loods. Voelt u zich ook aangesproken? Neem dan zeker contact op om alle details te bespreken.

keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x