phone +32 474/86.06.91

Lopen voor het goede doel!

1 augustus 2017

Tegenwoordig wordt bijna iedereen vroeg of laat wel een keer geconfronteerd met de vreselijke ziekte die kanker heet. Ook bij Boomverzorging Bruno merken we bij klanten en andere mensen in onze omgeving dat zij in contact komen met kanker. Om die reden hebben we in 2016 de nationale borstkankercampagne Think Pink gesteund. Via een online veiling hebben we geboden op een roze kettingzaag van Husqvarna en sinds die tijd zijn wij in België de enige en zeer trotse bezitter van deze kettingzaag.

Ook dit jaar willen wij Think Pink graag weer steunen in hun strijd en campagnes tegen borstkanker. Maar……dit jaar maken we ons er niet zo makkelijk meer vanaf en gaan we zelf ook in de actie om geld in te zamelen. Bruno zal namelijk op 15 oktober de halve marathon van Brugge lopen!! Sinds een aantal weken is hij wekelijks meerdere keren aan het trainen om straks fluitend de eindstreep te halen.

Voor een beetje extra motivatie, maar vooral om Think Pink in de strijd tegen borstkanker te steunen zijn we dan ook hard op zoek naar sponsoren voor Bruno! Daarom roepen we langs deze weg al onze leveranciers en klantenrelaties op om te helpen! Giften vanaf 40 euro zijn zelfs fiscaal aftrekbaar!

Kijk voor meer informatie en het sponsoren van Bruno op http://www.thinkpink.be/nl/acties/e/e/23120

Hartelijk dank, mede namens Think Pink

keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x