phone +32 474/86.06.91

Educatie krijgt een veel grotere plaats in ons bedrijf

6 juli 2018

Boomverzorging Bruno BVBA wil niet enkel een bedrijf zijn dat bomen aanplant, verzorgt en velt. We leggen daarnaast heel veel nadruk op educatie. Bruno geeft les aan toekomstige boomverzorgers bij Inverde en we kiezen er tijdens de schoolvakanties steevast voor om een jobstudent aan te nemen, waarbij we deze de kans geven om zijn praktijkkennis verder uit te breiden onder toeziend oog van ervaren boomverzorgers.

Onze nieuwe locatie biedt ons de kans om nog veel verder te gaan met deze afdeling 'educatie'. Voor deze pijler werken we intensief samen met Machteld die zowel inhoudelijk als logistiek de verschillende projecten/initiatieven mee zal dragen. Op die manier willen we zo ruim en zo breed mogelijk jong en oud(er) zaken bijleren over bomen, bossen, natuur, duurzaam leven, ... 

Zo willen we de nodige ruimte ter beschikking stellen voor onderwijsinstellingen om hun cursussen bij ons aan te bieden. 

Daarnaast zullen we een eigen educatief aanbod opbouwen voor scholen. Ook kinderfeestjes willen we graag een inhoudelijke toets geven!

bron: http://casanatura.nl/?product=kruidencursus-liefs-uit-de-natuur-2017-maand

Verder willen we ruimte geven aan andere organisaties en zelfstandigen uit de regio die vanop deze locatie een aanbod willen doen rond natuur, natuurbeleving, stilte, duurzaamheid, ... (denk aan kruidencursussen, thematische boswandelingen, (wandel)meditatie, cursussen rond ecologisch bouwen, ...). 

We willen ook cursussen geven aan Jan met de pet die zijn eigen tuin beter wil kunnen onderhouden (bijv.: hoe gebruik je een bosmaaier of een kettingzaag, hoe werk je veilig in bomen, hoe kan je je eigen bomen best verzorgen en onderhouden zodat wij ze op den duur niet moeten komen vellen,...).

bron: https://www.ontdekronse.be/nl/mountainbiken Tot slot is er ook ruimte voor teambuildingsactiviteiten, maar ook     voor  mountainbike-uitstappen. We willen in samenwerking met een   lokale fietshandelaar mountainbikes verhuren. Daarnaast er zijn   prachtige wandelmogelijkheden in het Lindenbos en het   Chartreuzebos (wandelkaarten zijn bij ons te verkrijgen!).

 

bron: https://nl.depositphotos.com/99753292/stockafbeelding-cake-met-thee.html

 

En wie op het goeie moment passeert, kan genieten van een lekker stuk zelfgebakken cake/taart en een kopje thee, met veel liefde aangeboden door Machteld!

keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x