phone +32 474/86.06.91

De eerste 'walkshop' in huize Chartreuze is een feit!

13 december 2018

Sinds we verhuisd zijn naar Huize Chartreuze, willen we niet enkel bezig zijn met boomverzorging, maar richten we ons ook op het toegankelijk maken van het bos en de natuur voor het brede publiek. Genieten van de natuur en natuureducatie staan hierbij centraal.

Hiervoor reiken we uit naar professionals van allerlei slag. En zo konden we naast de cursus permacultuur en de wandeling met professioneel verteller Hikketakketoe weer een nieuw initiatief aan ons lijstje toevoegen: een walkshop met wandelcoaches Liesbeth en Katleen van CareerBoots.

Hun aanbod: "Wil je in een groene omgeving jezelf verder helpen? Even tijd investeren om je eigen energie op te krikken? Neem dan deel aan een walkshop waarin je in een ongedwongen sfeer (her)ontdekt waar je energie verliest én vindt. Je leert van de anderen en gaat naar huis met concrete acties en tips."
Meer info vind je op de website en de Facebookpagina van CareerBoots en via wandelcoach Liesbeth Saerens of Katleen Vandendries.

De eerste walkshop is ondertussen gepasseerd, maar hou zeker op hun website in de gaten wanneer de volgende eraan komt...

keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x