Werkwijze en veiligheid

Beste,

U staat op het punt om met ons samen te werken. Misschien is het dan niet slecht om wat meer te weten over onze manier van werken?

Zo vinden we het belangrijk dat u weet dat veiligheid bij ons op de eerste plaats komt. Daarbij hebben we het niet alleen over de veiligheid van onze medewerkers, maar ook uw veiligheid en de veiligheid van uw eigendom.

Daarnaast houden we van een vlotte samenwerking met duidelijke informatie en heldere communicatie.

Daarom hebben we voor u een draaiboek opgemaakt waarin u kan terugvinden op welke manier we te werk gaan. Welke stappen worden er gezet tussen het eerste contact en het uiteindelijke factuur?
We lijsten in deze tekst ook alle risico's op die met onze job gepaard gaan. Als boomverzorger werken we vaak op hoogte, met gevaarlijke machines en zware bomen. Om ongevallen te vermijden, is het niet alleen belangrijk dat we zelf heel goed op de hoogte zijn van deze risico's. We informeren ook u graag hierover en laten u weten welke maatregelen we treffen om deze risico's te beperken. Het gaat tenslotte ook over uw veiligheid.
Ook onze noodprocedures kan u in deze tekst terugvinden.

Wil u graag meer specifieke informatie over de risico's van bepaalde werktuigen of proced├ęs? Neem dan  zeker een kijkje in de verschillende risicoanalyses die we hieronder voor u oplijsten.

Webshop by
keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x