Pierre Maes

Pierre is sinds 17 juni 2019 bij ons aan het werk. Hieronder stelt hij zich graag even voor:

"Ik ben Pierre, geboren in juni 1994 en woonachtig te Grimbergen.
 
Van jongs af aan voelde ik dat de groensector mij fascineert. Zodra ik mocht, werkte ik elke vakantie bij een tuinbedrijf bij ons in de buurt en sinds 2014 ook op zelfstandige basis met mijn broer Damien (die ook bij Boomverzorging Bruno werkt!). Na het afronden van mijn studies Handelsingenieur ben ik twee jaar technisch commercieel afgevaardigde geweest bij een bedrijf dat gespecialiseerd is in bouwmachines.
 
In 2016 kreeg ik de vraag om enkele zwaar overhangende takken te verwijderen boven een garage. Deze klus ging op dat moment mijn petje te boven. Daarom deed ik beroep op Bruno en zijn team. Op uiterst professionele wijze en tot alle tevredenheid van de klant werd deze opdracht vakkundig uitgevoerd. Mijn ogen gingen open en mijn besluit stond vast; later wil ik even professioneel en gepassioneerd te werk gaan! Enkele jaren later en na enkele gesprekken, besloot ik in juni 2019 om deel uit te maken van Boomverzorging Bruno. Momenteel volg ik een opleiding tot boomtechnisch adviseur.
 
Ik kijk er alvast naar uit om met dit leuk en ervaren team een goed evenwicht te vinden tussen de wensen van de klant en die van de natuur!"

Website by
keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x