phone +32 474/86.06.91

Wannes: onze nieuwste ontdekking...

25 juni 2018

Boomverzorging Bruno BVBA hecht er veel belang aan om bij te dragen aan de vorming en opleiding van jonge mensen tot degelijke boomverzorgers.
Daarom nemen we in de schoolvakanties graag jobstudenten in dienst.

Deze zomer komt Wannes ons team versterken, van 1 tot en met 22 augustus. Wannes werkte ook al in de paasvakantie voor ons en we zijn bijzonder enthousiast over zijn inzet en 'goesting' om bij te leren...

Hierbij laten we Wannes graag even aan het woord: "Hallo, mijn naam is Wannes. Ik ben 16 jaar. Mijn passie voor tuinen heb ik altijd al gehad. Ik zit op de tuinbouwschool in Sint-Truiden. Ik koos ervoor om bij Bruno te werken omdat ik veel wil te weten komen over bomen. Ik woon in Holsbeek in het bos. Het was eigenlijk toeval dat ik bij Bruno terecht kwam, maar ik heb er geen spijt van gekregen. Ik wil ook een extra dankwoordje tot Nick richten. Hij heeft me top opgevangen en hij geeft me extra klimlessen. Dankjewel!! In de toekomst wil ik graag bij Bruno blijven werken. De sfeer in het team is heel tof. Het is hard werken, maar hard werken loont ook..."

keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x