phone +32 474/86.06.91

Voorstellen van het team: Simon Van Esbroeck

1 augustus 2017

Het team van Boomverzorging Bruno bestaat uit Bruno en twee vaste werknemers. Wanneer nodig wordt het team aangevuld met externe boomverzorgers met ieder hun eigen kwaliteiten.

Momenteel bestaat het team nog uit Bruno, Simon en Nick. Vanaf september 2017 gaat Simon ons verlaten en gaan we het team versterken met Rob.

Hieronder stellen we het team aan u voor.

Simon Van Esbroeck

Ik ben Simon  en ben 24 jaar. Ik heb tuinbouw gestudeerd in Leuven. Mijn eerste stage was bij een tuinaanlegbedrijf. Hier merkte ik dat ik meer interesse had in bomen. Via een collega van mijn stagementor ben ik bij Bruno terecht gekomen. Bij hem heb ik mijn volgende stageperiode gedaan en later ook vakantiewerk. Daar de interesse voor bomen steeds meer toenam ben ik boomverzorging gaan studeren in Nederland. Op de dagen dat ik geen lessen had, werkte ik voor Bruno. Dit doe ik ondertussen meer dan twee jaar. Ondanks het feit dat ik niet de beste klimmer ben, heb ik bij Bruno niet alleen het vakmanschap voor bomen geleerd, maar ook tuinaanleg en –onderhoud.

Boomverzorging Bruno is een dynamisch bedrijf waar ik nog steeds elke dag bijleer vanwege de interessante projecten die we toegewezen krijgen.

keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x