phone +32 474/86.06.91

Voorstellen van het team: Rob Hiel

1 augustus 2017

Het team van Boomverzorging Bruno bestaat uit Bruno en twee vaste werknemers. Wanneer nodig wordt het team aangevuld met externe boomverzorgers met ieder hun eigen kwaliteiten.

Momenteel bestaat het team nog uit Bruno, Simon en Nick. Vanaf september 2017 gaat Simon ons verlaten en gaan we het team versterken met Rob.

Hieronder stellen we het team aan u voor.

Rob Hiel

Boomverzorger bij Boomverzorging bruno.

Geboren 28 april 1988

  • Van jongs af aan meegeholpen in de traiteur zaak van mijn vader
  • 2006 vakantiejob magazijnier bij Schenker
  • 2007 sportschool verlaten en begonnen bij Bofrost als chauffeur
  • 2008 verschillende interim jobs
  • 2009 begonnen bij Biofresh als magazijnier
  • 2015 gestart met de ETW opleiding bij Inver de
  • 2016 gewerkt bij tuinarchitecten Lammens L&H
  • 2017 beginnen werken bij boomverzorging Bruno

In 2014 kocht ik samen met mijn vrouw een leuk huisje in het bos en zoals het meestal gaat met een nieuwe thuis kwam daar veel werk bij kijken. Het was die periode dat het begon op te vallen dat ik liever buiten bezig was met de planten en de bomen dan met de verbouwingen of mijn job. Dus besloot ik er mijn beroep van te maken.

Enkele dagen later was ik ingeschreven voor de ETW opleiding bij Inverde en begon mijn verhaal in de boomverzorging. Ik kocht al snel mijn eigen basisuitrusting en ging kleine klusjes doen voor familie en vrienden maar ik wilde zeker geen zelfstandige worden omdat ik veel tijd wilde overhouden voor mijn gezin.

Begin 2017 kreeg ik van mijn toenmalige collega de tip dat Boomverzorging Bruno nog een vacature had voor boomverzorger. Enkele weken later mocht ik een weekje op proef komen meewerken. Het kleine maar gemotiveerde team maakte dat ik me snel thuis begon te voelen bij boomverzorging Bruno dus vanaf 1 augustus 2017 begon ik vast bij Bruno en er zijn geen plannen om dit te veranderen.

keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x