phone +32 474/86.06.91

En een nieuwe boomverzorger...

31 mei 2018

Ook onze zoektocht naar een nieuwe boomverzorger verliep voorspoedig. Op 1 juni start Brent Bosmans halftijds bij ons. Hij stelt zich hierbij graag even voor:

"Hallo, ik ben Bosmans Brent, ik ben 19 jaar en woon in Sint-Katelijne-Waver. Voor ik aan mijn opleiding als European Treeworker begon heb ik 6 jaar tuinbouw gedaan in PTS Campus Mechelen en daarna ben ik naar KTA Horteco (Vilvoorde) gegaan om daar mijn 7de specialisatiejaar bosbouw te doen. Hier is mijn interesse beginnen te groeien voor de bomen.

Nadat ik was afgestudeerd in Horteco ben ik begonnen als tuinaanlegger te Bonheiden. Dit in combinatie met mijn opleiding als ETWer. Na hier een paar lessen te hebben gevolgd ben ik Bruno tegen gekomen. Hier stond het geluk aan mijn kant. Bruno gaf een paar lessen bij Inverde over bodemverbetering en dit sprak mij direct aan. Uiteindelijk na een kort gesprek ben ik te weten gekomen dat Bruno nog mensen zocht en greep ik mijn kans om als boomverzorger te beginnen bij Boomverzorging Bruno.

Dit is goed uitgedraaid en met blijdschap kan ik u zeggen dat ik een volwaardig lid zal worden van Bruno zijn FANTASTISCHE team.

Groetjes,

Bosmans Brent"

keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x